Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • La UGT de Catalunya proposa que es presenti una moció en contra del possible tancament de les escoles taller

La UGT de Catalunya proposa que es presenti una moció en contra del possible tancament de les escoles taller

Publicada: 14.04.2010Secció: Política

La UGT de Catalunya ha proposat que tots els ajuntaments del país presentin una moció en contra del possible tancament de les escoles taller. Recordem que el Govern Català té la intenció d'eliminar les escoles taller, cases d'ofici i tallers d'ocupació, de cara al curs vinent. La decisió del Departament de Treball deixaria sense cap alternativa ocupacional a 4.000 joves catalans que provenen del fracàs escolar.

El president de la UGT a Badalona, Felipe Barrera, ha explicat a Ràdio Ciutat que aquests programes són les úniques polítiques de formació i treball adreçades específicament als menors de 25 anys sense formació i als majors de 45 anys, els dos col.lectius més castigats pel mercat de treball.

Segons dades de la UGT, la decisió del govern català podria suposar que al voltant de 4.000 joves que provenen del fracàs escolar es quedin sense cap alternativa ocupacional, i l'expulsió del mercat de treball de més de 1.400 professionals que desenvolupen tasques relacionades amb aquests programes. Felipe Barrera ha avançat que no hi haurà cap alternativa pels joves que vulguin cursar en alguna escola taller.

Si finalment s'eliminen les escoles tallers, Catalunya seria l'única comunitat autònoma de l'Estat on no hi haurien aquests programes ocupacionals.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat