Botó Contacta amb Badaweb

Rafael Luna mostra el seu desacord amb el projecte de Llei d'ordenació del comerç minorista

Publicada: 14.04.2010Secció: Política

Rafael Luna diputat al Parlament de Catalunya del Partit Popular ha mostrat el seu desacord amb el projecte de Llei d'ordenació del comerç minorista. Ho ha fet en el marc d'una reunió al Centre Cívic de Can Cabanyes amb els paradistes de Badalona. La novetat més important d'aquesta llei fa referència a la venda ambulant i a la limitació de dos anys de la duració de les autoritzacions amb l'objectiu de garantir la rotació dels competidors degut a la manca de sòl disponible.

El Partit Popular ha votat en contra d' aquest projecte de llei ja que consideren que va en contra els interessos dels paradistes i de la seva activitat econòmica.

El president de l'Associació de Marxants de Badalona en José Antonio Ruiz, ha destacat que les seves reivindicacions passen per mantenir les pròrrogues de les llicències dels paradistes i una reducció de les taxes municipals per l'ús de la via pública.

El diputat popular, Rafael Luna, ha explicat que Catalunya és l'única comunitat autònoma on la llicència dels paradistes és anual i ha afegit que la legislació hauria de concedir un termini als ajuntaments perquè poguessin ampliar les llicències d'un any a quatre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat