Botó Contacta amb Badaweb

El PP de Badalona critica l'estat de la nova zona esportiva situada a l'antic camp Pere Gol

Publicada: 06.04.2010Secció: Política

El grup municipal del Partit Popular ha criticat l'estat en què es troba la nova zona esportiva situada a l'antic camp Pere Gol, inaugurada ara fa aproximadament un mes.

Segons el president del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol, aquestes instal·lacions, que donen servei als barris de Sistrells, Sant Crist i Nova Lloreda, ja presenten desperfectes. Garcia assegura que hi ha esquerdes, bonys al terra de les pistes de petanca i tanques que cedeixen davant els cops de pilota. En total, la remodelació d'aquestes instal·lacions ha suposat una inversió de 4 milions d'euros. Des del PP reclamen la supervisió urgent d'aquestes deficiencies.

Per la seva banda, des de l'ajuntament de Badalona asseguren que les anomalies ja han estat detectades pels tècnics municipal i que es posarà remei en breu, tot i que les activitats esportives es continuaran desenvolupant amb normalitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat