Botó Contacta amb Badaweb

La Marató de Sang de Can Ruti recull 120 donacions en un dia

Publicada: 25.03.2010Secció: Salut

L'Hospital Germans Trias i Pujol va recollir ahir 120 donacions de sang durant la marató que va acollir el centre hospitalari.

L'objectiu d'aquesta jornada és sensibilitzar sobre la necessitat de convertir la donació en un hàbit, captar nous donants i aconseguir un important nombre de donacions. De fet, en una marató com la d'ahir el nombre de donacions s'ha multiplicat per cinc respecte un dia normal. Des de l'hospital de Can Ruti s'ha apuntat que una de cada deu persones que entra a un hospital necessitarà una transfusió i que cada 3 segons algú necessita sang a Catalunya. S'ha de recordar que durant el passat any 2009 es van aconseguir a Badalona gairebé 10.000 donacions de sang, una xifra molt remarcable que representa un índex de donació de 45 donacions per cada mil habitants. A la Marató de Sang que es va dur a terme ahir hi van col.laborar empreses com Ikea i el Corte Inglés.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat