Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Economia
        • La Generalitat destinarà 11,5 milions d'euros a projectes innovadors per millorar la qualitat de l'ocupació

La Generalitat destinarà 11,5 milions d'euros a projectes innovadors per millorar la qualitat de l'ocupació

Publicada: 25.03.2010Secció: Economia

El Govern de la Generalitat destinarà 11,5 milions d'euros a projectes innovadors per millorar la qualitat de l'ocupació. Aquests recursos, que s'atorgaran mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, pretén donar suport a l'impuls de sectors emergents i el foment de l'emprenedoria.

Els projectes, cofinançats pel Fons Social Europeu, hauran de ser innovadors i es prioritzaran les iniciatives d'àmbit supramunicipal que treballin amb un nombre important de persones desocupades. Segons Miquel Ángel Muñoz, jove empresari badaloní, amb la crisi les persones i les idees se superposen a la manca de capital a l'hora de muntar un negoci. I és que la reformulació de les empreses afectades per les dificultats econòmiques provoca un enfortiment de l'àmbit laboral.

Per Mayte Coma, psicòloga a l'atur, cal aprofitar els temps de crisi per invertir en formació i millorar les aptituts de les persones desocupades.

Precisament, Josep Fernández, tècnic de l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació, considera que la cooperació, a banda de la formació i la creativitat, és fonamental a l'hora de reinventar una empresa o afrontar un període de formació.

Juan Longay, portaveu del Departament de Treball de la Generalitat, assegura que el perfil dels emprenedors és el d'una persona de 38 anys de mitjana, amb estudis universitaris, que treballa en entorns urbans i amb experiència laboral en el sector en què desitja intervenir. Longay afirma que impulsar, fomentar i promocionar l'autoocupació és un dels reptes del Departament de Treball.

Justament, el Servei Català de l'Ocupació i també l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació de Badalona ofereixen cursos formatius per a les persones aturades i també sessions d'assessorament per a aquells que desitgen posar en marxa un negoci propi. Per als interessats, l'IMPO es troba a la masia de Can Boscà situada al carrer de la Nova Cancó, al barri de Bufalà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat