Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Badalona renovarà tots els contenidors i tot el parc de vehicles i maquinària del servei de neteja de la ciutat

Badalona renovarà tots els contenidors i tot el parc de vehicles i maquinària del servei de neteja de la ciutat

Publicada: 24.03.2010Secció: Política

Així consta en el nou contracte adjudicat a l'empresa “Fomento de Construcciones y Contratas”, per un període de 10 anys. Així s'ha aprovat en el Ple ordinari celebrat ahir amb els vots a favor de tots els grups municipals i l'abstenció d'Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa.

El nou contracte de neteja preveu la implantació total de la recollida orgànica per a finals d'aquest 2010 i la incorporació de dues noves màquines per al servei de neteja de grafits. El nou servei presenta, per tant, un important conjunt de millores respecte al servei que es venia prestant a la ciutat fins a l'actualitat.

El primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, ha assegurat que es tracta d'un contracte ambiciós que respón a un dels 50 compromissos adquirits pel govern municipal a l'inici d'aquest mandat. Falcó, a més, ha destacat la importància de tenir una ciutat neta, ja que es millora la qualitat de vida de veïns i comerciants de Badalona.

Per la seva banda, el quart tinent d'alcalde, Mateu Chalmeta, ha assegurat que aquest és el contracte més important que té en l'actualitat l'Ajuntament de Badalona. I és que, es tracta d'un dels serveis contractats per més temps, amb més pressupost i per que ha de permetre mostrar una bona imatge de la ciutat.

En xifres, el nou contracte de neteja permetrà passar dels 3 mil contenidors actuals a 4 mil de nous. El parc de camions i maquinària passarà de tenir 80 vehicles a tenir-ne 126. La xifra de parcs auxiliars també augmenta de 2 a 5, fet que permetrà incrementar l'eficiència de la neteja. Per últim, la plantilla del servei de neteja s'incrementa un 10%, és a dir, es passaria de 300 a 330 persones contractades.

Tots aquests canvis començaran a posar-se en marxa a partir de la tardor per tal que estigui tot a punt a finals d'any i en funcionament a principis del 2011.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat