Botó Contacta amb Badaweb

Tercer dia de vaga convocat pel sector de l'educació

Publicada: 17.03.2010Secció: Educació

Els 5 sindicats d'educació catalans han convocat una vaga durant tot el dia d'avui en protesta per l'aplicació del nou calendari escolar aprovat pel Conseller d'Educació, Ernest Maragall. És la tercera vaga que es convoca des de que Maragall és el màxim responsable d'educació al govern.

Els sindicats han explicat que la vaga correspon a la insatisfacció d'un col·lectiu després de negociar un mes sense èxit amb la conselleria qüestions relacionades amb el decret del nou calendari escolar, que obliga a començar el curs una setmana abans i elimina el dia de vacances del 7 de gener. Els sindicats també rebutgen l'actual partida pressupostària per contractar substituts i les elevades ràtios a les aules.

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, considera que la vaga de mestres d'aquest dimecres no està justificada perquè no té base laboral ni sindical. Per aquest motiu, ha demanat als sindicats convocants que abandonin la protesta. De la mateixa manera, ha instat les famílies que portin els seus fills a l'escola perquè en la majoria de casos hi haurà normalitat i, sinó, uns serveis mínims en aules d'estudi o esbarjo.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat