Botó Contacta amb Badaweb

4 instituts de Badalona participen a l''Enginycat'

Publicada: 12.03.2010Secció: Educació

Alumnes de 4 instituts de Badalona han participat a la segona Festa de l'Enginy, Enginycat, organizada pel Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu ha estat reconèixer el talent i els esforços dels joves pre-univesitaris catalans en el camp de la ciència o la tecnologia, i promoure aquests estudis.

Nou alumnes de l'Institut Barres i Ones, el B-7, l'Isaac Albéniz i La Llauna van presentar els seus treballs, seleccionats entre els que es van presentar a les Jornades Científiques d'Ensenyament Secundari de Badalona l'any 2009. El virus del papil·loma humà, la construcció d'una pissarra digital, la física i les joguines i el disseny d'un parc científic, van ser el tema dels projectes.

Enginycat, celebrat el passat dissabte, va comptar amb la participació de gairebé un centenar de joves catalans i la presència del president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla i del conseller del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat