Botó Contacta amb Badaweb

L'IMPO valora positivament la posada en funcionament de la figura del tècnic de seguiment

Publicada: 11.03.2010Secció: Economia

L'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació, L'IMPO, fa una valoració molt positiva de la posada en marxa de la figura del tècnic de seguiment dins els plans d'Ocupació. Tot just ara fa sis mesos que s'ha posat en marxa per fer de guia als treballadors dels plans d'ocupació. Es tracta

d'una figura mitjancera entre els treballadors, les empreses i el mateix IMPO que s'ocupa de resoldre dubtes i fer un seguiment del dia a dia.

Aquest és el cas de la Sílvia Martín, una de les tècniques de seguiment de

l'IMPO, que els darrers mesos s'ha convertit en el referent de molts treballadors. Alguns accedeixen a aquesta feina després de molts mesos a l'atur, i tot i que des d' un principi ja saben que el contracte té una durada de sis mesos, aquesta feina, diu ella, és per molts, una esperança.

La feina els serveix per fer currículum, reciclar-se i formar-se. A més des que s' ha posat en marxa la figura del tècnic de seguiment, els ajuda a integrar-se i aprofitar al màxim aquest temps de formació.

El perfil de les persones que formen part dels plans d' ocupació és divers, però totes tenen en comú que fa més de quatre mesos que són a l' atur i que formen part de col·lectius en risc d' exclusió social.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat