Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Les noves Consultes Externes de l'Hospital Municipal podrien estar en funcionament d'aquí a un any

Les noves Consultes Externes de l'Hospital Municipal podrien estar en funcionament d'aquí a un any

Publicada: 10.03.2010Secció: Salut

L'Ajuntament de Badalona preveu que a finals d'aquest mes o principis d'abril s'iniciïn els tràmits per començar les obres de les noves Consultes Externes de l'Hospital Municipal, que se situaran al carrer Sant Anastasi, a l'edifici de l'escola Escalada. Segons les previsions, les noves instal·lacions podrien estar en funcionament d'aquí a un any.

El nou edifici comptarà amb uns 14 o 15 espais dedicats a les consultes externes. Encara, però, no s'ha determinat quins serveis es podran destinar a aquestes ubicacions. L'espai que deixarà lliure el traspàs de les actuals consultes externes de l'Hospital Municipal, permetrà continuar, en una segona fase, amb l'ampliació i reorganització d'aquest equipament sanitari. D'aquesta manera, l'Hospital guanyarà en número d'hospitals de dia, de quiròfans i amb una àrea quirúrgica més modernitzada.

Actualment, l'Ajuntament està ultimant els detalls del projecte per incorporar-lo al segon Fons Estatal d'Inversió Local.

En un principi, la ubicació de les noves consultes externes del carrer Sant Anastasi era provisional, fins que no es construís un nou edifici on ara hi han els jutjats de Badalona. L'alcalde, però, ha assegurat que la inversió que es farà a l'escola Escalada és suficientment important per donar servei durant 10 anys. El projecte dels jutjats, per tant, es podrà definir en el futur sense la necessitat de traslladar-hi urgentment les consultes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat