Botó Contacta amb Badaweb

A partir de les 10 del matí el carrer de la Creu es tallarà al trànsit

Publicada: 09.03.2010Secció: Successos

Avui a les 10 del matí quedarà tallat al trànsit el carrer de la Creu per poder urbanitzar, durant els propers mesos, els voltants de la nova estació de la línia 2 del metro a l'Illa Central. Aquest tall obligarà a partir d'aquest matí, a les deu, a modificar el recorregut de 4 línies d'autobusos. Pel que fa a les obres per urbanitzar la plaça central s'ha anunciat que començaran el proper 15 d'abril.

Tal i com va passar des del mes de gener del 2007 i fins a mitjans del mes de setembre del 2008 el carrer de la Creu tornarà a estar tallat al trànsit a partir d'aquest dimarts. El carrer quedarà totalment tallat entre els carrers de Sant Ignasi de Loiola i l'avinguda de Martí i Pujol. Amb aquest tall es podran iniciar les obres a l'Illa Central que començaran el dia 15 d'abril.

El tall de trànsit del carrer de la Creu s'allargarà fins desprès de l'estiu i desprès començarà l'urbanització del carrer Ansel Clavé. El tancament de trànsit del carrer de la Creu provocarà la modificació del recorregut de quatre línies d'autobusos.

A partir d'avui tots els vehicles es desviaran per la Rambla de Sant Joan o pel carrer de Coll i Pujol per arribar fins als laterals de l'autopista. Durant el dia d'avui un grup de voluntaris Badalona han repartit tríptics, editats per l'Ajuntament, amb tota la informació sobre aquest tall al trànsit del carrer de la Creu.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat