Botó Contacta amb Badaweb

Nevada a Badalona

Publicada: 09.03.2010Secció: Successos

L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha habilitat aquesta nit la sala d'actes per acollir centenars de familiars de pacients i treballadors que no han pogut sortir del centre hospitalari a causa de la neu. De fet, des de primera hora de la tarda d'ahir, els accessos a Can Ruti quedaven col·lapsats malgrat que brigades de Protecció Civil treballaven amb sal. Ahir a la nit s'habilitava un camí de baixada per a les persones que viuen prop de l'hospital però la resta han hagut de passar la nit a les habitacions dels pacients o a la sala d'actes. Des del Germans Trias i Pujol han demanat que les persones que tinguin avui activitat programa no urgent no vagin a l'Hospital.

A causa de la neu, pràcticament tota la ciutat va patir ahir restriccions de trànsit, especialment els barris de la zona alta de la ciutat, com Bufalà, Mas Ram, Sant Crist o Bonavista. Els autobusos també deixaven de funcionar a mitja tarda a causa del gel i alguns cotxes quedaven atrapats als carrers de la ciutat per no portar cadenes. Les entrades a les rondes i l'autopista van quedar saturades i tampoc funcionaven els serveis de tren i metro. A causa d'aquesta situació, l'Ajuntament va posar en marxa el Pla d'Emergència municipal que mobilitzava el personal de protecció civil, Guàrdia Urbana i Serveis Socials.

El Pont del Petroli també quedava tancat al públic a causa del mal estat de la mar, així com també el Parc de Ca l'Arnús i Can Solei, les pistes d'atletisme de Canyet i totes les instal·lacions esportives municipals. La Guàrdia Urbana ha informat d'altres incidents com la caiguda d'un arbre al carrer Sant Josep i d'en Rosés, o la caiguda d'uns blocs de neu d'una façana al carrer Molí de la Torre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat