Botó Contacta amb Badaweb

L'Hospital de Badalona incorpora nous equipaments

Publicada: 04.03.2010Secció: Salut

L'Hospital Municipal ha incorporat nous equipaments dels Serveis de Diagnòstic per Imatges i de Farmàcia de Badalona Serveis Assistencials. Amb aquestes novetats es millorarà l'agilitat, la qualitat assistencial i seguretat per al pacient dels serveis que ofereix l'hospital de la nostra ciutat. Justament ahir dimecres, al migdia, l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha visitat aquestes noves instal.lacions.

Badalona Serveis Assistencials, (BSA), ha donat un pas més en l'atenció sanitaria a la nostra ciutat. El Servei de Diagnòstic de l'Hospital Municipal compta des d'ara amb un nou escàner, dos aparells de radiologia directa i un ecògraf. Aquestes millores suposen una major fiabilitat diagnòstica, exploracions molt més ràpides i una millor qualitat d'imatge que agilitzen el treball del personal mèdic. No es tracta només d'un avenç per l'Hospital municipal, sinó que és un servei que es podrà aprofitar simultàneament a tots els centres de BSA.

Una altra de les novetats, que s'acaba d'incorporar, es el canvi d'ubicació i automatització dels Serveis de Farmàcia de l'Hospital Municipal. A travès d'aquest nou sistema es garanteix la validació, preparació i distribució dels fàrmacs que necessiten els malalts. Aquestes noves instal·lacions suposen un primer pas per millorar l'Hospital i les condicions amb que treballen els professionals.

La inversió realitzada en els nous dispositius de diagnòstic ha estat finançada íntegrament per l'Ajuntament de Badalona amb un import de més de 750.000 euros. La inversió en les cabines de dispensació automatitzades del servei de farmàcia ascendeix a gairebé 140.000 euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat