Botó Contacta amb Badaweb

Uriel Bertran diu que s'ha d'evitar que el PP arribi a l'alcaldia de Badalona

Publicada: 03.03.2010Secció: Política

El nou candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya a les properes eleccions municipals, Uriel Bertran, creu que s'ha d'evitar per sobre de tot que el PP arribi a l'alcaldia de Badalona. Aquest és un dels eixos del projecte polític de Bertran, que també aposta per potenciar Badalona com a capital comarcal i liderar des de la ciutat l'independentisme metropolità.

Bertran, que va ser escollit amb el 70% dels vots de l'assemblea local, espera obtenir almenys dos regidors als propers comicis municipals. Per a Bertran, la Capital de la Cultura Catalana ha de tenir tanta importància a la ciutat com uns Jocs Olímpics i considera que s'ha de crear una universitat del bàsquet que serveixi per impulsar els esportistes badalonins a nivell nacional i internacional. Sobre possibles pactes un cop se celebrin les eleccions al 2011, Bertran no tanca les portes a cap acord, excepte al PP, però ja ha alertat que el projecte polític del PSC a la ciutat s'està esgotant.

A la roda de premsa d'aquest dimarts, els republicans badalonins han volgut donar una imatge d'unitat després de les discrepàncies a principis de mandat entre el grup municipal i la direcció local del partit. De fet, el president local, Miquel Estruch, finalment va decidir no presentar la seva candidatura personal per no haver d'enfrontar-se amb Bertran.

Durant la roda de premsa, Mateu Chalmeta ha recordat la figura del desaparegut Jaume Vives, que va ser l'artífex del retorn d'Esquerra a l'Ajuntament de Badalona després de més de 70 anys sense representació municipal.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat