Botó Contacta amb Badaweb

Els badalonins poden aprendre i practicar el twirling durant aquest mes de juliol

Publicada: 03.07.2001Secció: Esports

A partir d'aquesta setmana i fins a finals de juliol tothom qui ho vulgui té l'oportunitat d'inscriure's a uns cursets de twirling que organitza el Club Twirling Badalona. Es tracta d'un esport que barreja la gimnàstica rítmica, artística i la dansa i que enguany es vol donar a conèixer per primera vegada als badalonins i badalonines majors de 6 anys.



El twirling es pot practicar individualment, en parelles, en equip de 5 a 9 persones o en grups, de 10 a 16. La peculiaritat d'aquest esport és que barreja tres disciplines diferents: la gimnàstica rítmica, l'artística i la dansa de tot tipus. A més, en comptes de practicar-se amb aro o cinta, el twirling utilitza un bastó similar al de les majorettes.



Els cursets van començar ahir i duraran fins a finals del mes de juliol. Les classes es fan els dilluns, dimecres i divendres de 7 a 9 del vespre a l'escola pública Llorens Artigues. A banda d'aquests cursets d'estiu , des del Club Twirling Badalona s'ha previst, que a partir de setembre s'ensenyi aquest esport a les escoles de la ciutat.





publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat