Botó Contacta amb Badaweb

Primer aniversari del programa EDUPOC

Publicada: 26.02.2010Secció: Salut

L'Hospital Municipal de Badalona celebra el primer aniversari del programa EDUPOC. Es tracta d'un espai de formació i intercanvi d'experiències on han participat 25 pacients que pateixen Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica. Coincidint amb l'aniversari, el programa s'ha incorporat a la Xarxa Aules Respira, una iniciativa de la Societat Espanyola de Patologia Respiratòria.

Ara fa un any, la Unitat de Pneumologia de l'Hospital Municipal creava un espai on pacients amb malalties respiratòries cròniques comparteixen experiències i reben formació per part dels professionals sanitaris.

Els pacients es reuneixen cada dijous a l'Hospital per participar al programa EDUPOC.

Després d'un any, el programa EDUPOC s'incorpora a una iniciativa de la Societat Espanyola de Patologia Respiratòria. Es tracta de la Xarxa Aules Respira.

Amb l'adhesió d'EDUPOC a la Xarxa Aules Respira, l'Hospital Municipal de Badalona es converteix en un dels 13 centres sanitaris de l'estat que treballa, de forma coordinada, amb la Societat Espanyola de Patologia Respiratòria amb l'objectiu d'oferir tota la informació necessària als malalts crònics i els seus cuidadors.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat