Botó Contacta amb Badaweb

Més de 30 persones de Badalona a l'atur es beneficien del 'Construint Oportunitats'

Publicada: 26.02.2010Secció: Economia

Més de 30 persones de Badalona, que estaven a l'atur, s'han beneficiat del projecte ‘Construint Oportunitats’ desenvolupat per l'Institut Municipal de la Promoció de l'Ocupació, l'IMPO, i per l'empresa municipal Engestur. El projecte té com objectiu principal la qualificació del personal aturat, del sector de la construcció, a través de les Brigades d'Actuació Immediata que treballen a la via pública.

Cada dia, des del passat més de maig, una trentena d'operaris surten al carrer per fer petites intervencions a la via pública, com construir rampes, canviar pilones o instal.lar papereres.

El projecte ‘Construint Oportunitats’ ha permès l'activació de les Brigades d'Actuació Immediata. Aquest grup d'operaris s'encarrega cada dia de realitzar petites obres a la via pública.

Amb el projecte ‘Construint Oportunitats’ s'esta treballant des del passat mes de maig a tots els barris de la ciutat.

Des de l'IMPO han valorat de forma molt positiva aquest projecte, perquè ha permès també la col.laboració de l'institut de la construcció Gaudí i l'empresa municipal Engestur. El projecte ‘Construint Oportunitats’ esta prorrogat fins el proper mes d'abril gràcies al suport econòmic de l'Ajuntament de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat