Botó Contacta amb Badaweb

L'Ajuntament estudia construir el canal del port però sense haver d'aixecar la via del tren

Publicada: 25.02.2010Secció: Política

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha assegurat en el ‘Debat de la Plaça de la Vila’ de Televisió Badalona que s'ha descartat definitivament el projecte inicial que comportava una inversió de 18 milions d'euros per construir un pas elevat per on circularia el tren. Serra ha explicat que l'Ajuntament no es pot permetre aquesta despesa pública i per això s'ha encarregat un estudi d'enginyeria per avaluar si és viable fer passar la làmina d'aigua sense modificar el traçat del ferrocarril.

L'alcalde ha explicat també que el projecte del port no podrà tirar endavant només amb la inversió pública sinó que és imprescindible la participació de la iniciativa privada.

Per altra banda, l'alcalde descarta de moment privatitzar la gestió del port, tal com proposava fa uns dies Convergència i Unió. Serra creu que s'ha de deixar treballar al nou conseller delegat de Marina Badalona perquè desenvolupi el pla d'actuació que se li ha encarregat. Aquest pla, segons l'alcalde, ha d'incidir en la millora de les relacions amb els pescadors i fins i tot es planteja construir una llotja.

Sobre aquest pla d'actuació, que estarà enllestit a finals de març, Serra creu ha de centrar-se en la renovació de l'oferta d'oci del port i oferir un ventall més gran d'activitats des del matí fins a la nit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat