Botó Contacta amb Badaweb

Avui té lloc el ple corresponent al mes de febrer

Publicada: 23.02.2010Secció: Política

Avui tindrà lloc la sessió plenària corresponent al mes de febrer que tractarà, entre d'altres qüestions, a l'aprovació definitiva i la creació dels estatuts del servei ‘Badalona Cultura’. A més el grup municipals d'Iniciativa Verds Esquerra Unida i Alternativa presentarà dues mocions una contra l'endarreriment de la jubilació als 67 anys i una altra sobre la rehabilitació del barri de Sant Crist i per la creació d'una oficina tècnica. En aquest sentit l'Associació de Veïns de Sant Crist demanarà la paraula al ple.

D'altra banda els grups municipals del Partit Popular i Iniciativa Verds Esquerra Unida presentaran una moció a instància de l'Assemblea d'Entitats Socials de Badalona sobre la construcció del nou centre d'educació especial. El populars també presentaran una moció en contra de la desició de l'SGAE de fer pagar per posar l'himne del Club de Futbol Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat