Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • El PP de Badalona demana que s'informi als veïns de la Rambla i Front Marítim la remodelació del Passeig Marítim

El PP de Badalona demana que s'informi als veïns de la Rambla i Front Marítim la remodelació del Passeig Marítim

Publicada: 23.02.2010Secció: Política

El grup municipal del Partit Popular reclama que s'informi a totes les llars del sector de la Rambla i el Front Marítim la remodelació del Passeig marítim. Segons expliquen els populars en un comunicat, diversos veïns s'haurien dirigit, fins i tot, a la seu del seu partit per assaventar-se sobre la durada de les obres i sobre determiants aspectes d'aquesta remodelació.

Davant del que consideren una desinformació del veïnat, els populars demanen al govern municipal que enviï per carta un full informatiu on es detallin tots aquests aspectes.

Per contra el govern municipal de Badalona assegura que si que s'ha informat als veïns. En resposta a la petició dels populars, explica que es va fer una bustiada per tots els domicilis i locals comercials de la zona amb informació relativa a la remodelació de la rambla i del futur Passeig Marítim. A més, el govern també ha volgut aclarir que ha comprat anuncis a tots els mitjans de comunicació locals on es donen detalls de les obres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat