Botó Contacta amb Badaweb

UGT i CCOO volen presentar alternatives a la proposta de retardar l'edat de jubilació

Publicada: 22.02.2010Secció: Economia

Els sindicats UGT i Comisions Obreres demanen als ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs accions conjuntes per donar resposta a les necessitats de la població davant la recessió econòmica. Els sindicats volen així presentar aternatives a la proposta de l'Estat per retardar l'edat de jubilació als 67 anys.

UGT i Comissions Obreres han convocat una manifestació aquest dimarts a Barcelona contra el Pla d'Austeritat i la Reforma de Pensions presentat pel govern central, que afecta principalment a les classes treballadores. Els sindicats consideren que aquesta mesura suposa una retallada de la quantia de les pensions i un enduriment de les condicions d'accés a aquesta prestació. Entenen, a més, que es tracta d'una proposta inoportuna i que no s'ajusta a la realitat. Segons afirmen des de Comissions Obreres, la seguretat social i el sistema de pensions tenen molt bona salut en aquests moments.

Els sindicats propossen mesures com la protecció dels aturats, la millora de la qualitat de la contractació, la millora també del sistema educatiu i la formació profesional i un nou model productiu. Alerten, a més, que les dades de l'atur confirmen que no s'està creant ocupació.

La campanya de mobilitzacions és fa a nivell estatal i comença avui 22 de febrer fins al proper 7 de març. A Catalunya, les manifestacions estàn convocades per aquest dimarts. A Barcelona, concretament, serà a les 6 de la tarda a la plaça Urquinaona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat