Botó Contacta amb Badaweb

La Generalitat dóna el tret de sortida a la urbanització de l'Illa Central

Publicada: 19.02.2010Secció: Política

Ahir dijous, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques va licitar la primera fase d'obres a l'entorn de la nova estació de la línia 2 al Centre de Badalona. L'Ajuntament s'encarregarà de la segona fase i la plaça podria està enllestida a mitjans de l'any 2012.

Aquesta primera fase de les obres començarà a principis de maig i suposarà la urbanització de l'espai existent entre la Rambla de Sant Joan, el carrer de la Creu, d'Anselm Clavé i avinguda Martí i Pujol. Els treballs serviran també per renovar el paviment de les calçades i per reurbanitzar les voreres. A l'estiu, quan ja estigui en marxa la nova estació de la Línia 2, ja s'haurà completat la urbanització del carrer de la Creu i de l'avinguda Martí i Pujol, on se situen els dos nous accessos d'aquesta línia. A la tardor s'iniciarà la segona fase, que corre a càrrec de l'Ajuntament, i que consistirà, entre d'altres coses, en la col·locació del mobiliari urbà i de la vegetació de la plaça.

Aquesta primera fase es licita per un import de 4 milions i mig d'euros i permetrà fer realitat el parc urbà de més de 26.000 metres quadrats de superfície. L'alcalde s'ha felicitat perquè el conveni amb la Generalitat tiri endavant i perquè s'estiguin complint els terminis previstos.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat