Botó Contacta amb Badaweb

15 detinguts en una operació policial al barri de la Salut

Publicada: 19.02.2010Secció: Successos

La operació policial que va tenir lloc ahir al barri de La Salut de Badalona es va saldar amb 15 detinguts. Segons fonts policials, es tractaria d'una banda organitzada relacionada amb una onada de robatoris amb força en diversos bars de la ciutat, sobretot de la zona sud. La policia no descarta noves detencions.

Els mossos d'esquadra i la Guàrdia Urbana van registrar ahir diversos pisos dels carrers Don Pelai, Calderón de la Barca i Solsona del barri de la Salut on van intervenir gènere robat i diverses eines, com ara serres i barres de ferro, que els lladres haurien fet servir per obrir persianes. La policia ja ha procedit al recompte del material decomissat, també 4.000 euros en metàlic, i ha obert diligències. Segons els responsables de seguretat al municipi, ja fa mesos que els cossos policials treballen en aquest cas, i és que des del passat estiu s'han comptabilitzat una seixantena de robatoris, majoritàriament als barri de La Salut i Llefià. Alguns dels delictes, s'haurien comès amb violència.

A alguns dels detinguts també se'ls acusa de cometre delictes de receptació, és a dir, la venda d'articles adquirits de forma il·lícita. A banda dels 15 arrestats, la policia va deixar en llibertat nou persones que inicialment s'havien detingut després que un dels arrestats s'hagi autoinculpat de tots els delictes. Malgrat reconèixer la lentitud de les actuacions policials, el regidor del districte número 4, corresponent al barri de La Salut, Pablo Hernán, confia en l'efectivitat del sistema.

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana van detenir els membres d'aquesta banda organitzada després d'una llarga investigació i compilació d'indicis. La operació continua oberta i no es descarten noves detencions.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat