Botó Contacta amb Badaweb

Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Publicada: 17.02.2010Secció: Educació

Uns quatre-cents alumnes de primària d'onze escoles de Badalona han elaborat de forma conjunta 20 contes que tenen com a tema principal la pau. Conceptes com l'amistat, la responsabilitat, la solidaritat o la cooperació han construït un discurs d'educació per la convivència. I és que ahir es celebrava el Dia Escolar de la No Violència i la Pau amb una lectura conjunta d'un dels contes per la pau, i l'actuació del músic badaloní, Xavier Lozano, amb el seu grup Bufa & Sons.

L'acte, organitzat pel centre de Recursos Pedagògics de Badalona, ha comptat amb la participació del regidor d'educació, Josep Duran, i el regidor de ciutadania i convivència Josep Pera, qui ha destacat la bona feina feta des de les escoles i la consolidació d'unes jornades per la pau que ja es venen fent des de fa 10 anys.

Els contes s'han recollit en un llibre que inclou també un manifest per la pau, i que s'ha lliurat a l'Ajuntament de Badalona perquè arribi a totes les biblioteques de la ciutat. Els nens i nenes de les escoles de Badalona han celebrat al Teatre Zorrilla el Dia Escolar de la No Violència i la Pau coincidint amb l'aniversari de la mort de Gandhi.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat