Botó Contacta amb Badaweb

La Guàrdia Urbana ha detingut 13 persones des de divendres

Publicada: 16.02.2010Secció: Successos

A Badalona, la Guàrdia Urbana ha detingut 13 persones des de divendres. A dos dels arrestats se'ls acusa d'un delicte de robatori amb força en un vehicle al barri Bonavista i d'un delicte contra la seguretat vial per conducció temerària.

La segona actuació destacable s'ha saldat amb 6 detinguts per pressumpte delicte de danys a 8 vehicles estacionats al carrer Eduard Maristany la nit de dissabte a diumenge. Un veí va alertar la policia en veure un grup de joves d'entre 18 i 24 anys, fent destrosses en diversos cotxes.

També aquest cap de setmana la guàrdia urbana va haver d'intervenir en una baralla multitudinària a la zona d'oci de Can Ribó. El resultat, dos joves detinguts per un delicte de lesions a dos veïns de Santa Coloma de Gramenet.

Per altra banda, segons ha informat aquest dilluns la policia, el passat divendres els mossos d'esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir tres persones al carrer Simancas del barri d'Artigues en una operació contra el tràfic de drogues. En total, es van decomissar 50 grams de cocacaïna i 15 paperines d'heroïna.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat