Botó Contacta amb Badaweb

García Albiol acusa a l'Ajuntament de negar la situació d'inseguretat a Sant Roc i Artigues

Publicada: 12.02.2010Secció: Política

Arran dels 6 cotxes que es van trobar cremats als barris de Sant Roc i Artigues, el president del Partit Popular de Badalona, Xavier García Albiol, demana més controls policials i titlla el primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, d'incapaç de gestionar els conflictes en aquesta espai de la ciutat.

Albiol destaca que les xifres de delictes a Sant Roc es queden curtes ja que molts ciutadans no denuncien actes vandàlics per por a les represàlies. Els populars consideren insultant el fet que el primer tinent d'alcalde, Ferran Falcó, insinuï que els cotxes que van aparèixer cremats ara fa uns dies podrien haver estat incendiats pels mateixos propietaris.

Per la seva banda, Ferran Falcó, considera que el grup municipal del Partit Popular treu de context algunes de les paraules que apareixen al seu blog personal en relació a l'incendi dels sis vehicles. Falcó assegura que, d'acord amb les indicacions de la policia, les causes dels incendis no són clares i hi ha múltiples possibilitats, entre elles, la provocació intencionada dels propietaris amb la voluntat de cobrar de l'assegurança.

El primer tinent d'alcalde ha anunciat a més, que ara fa uns dies es va reunir amb una representació dels treballadors de la neteja de la zona sud de Badalona per tal d'impedir les agressions que els escombriaries asseguren patir. I és que alguns dels empleats de la neteja han explicat públicament que sofreixen constants amenaces per part d'alguns traficants a petita escala del barri que guarden la droga a les papereres.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat