Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • Satisfacció a Llefià i La Salut pel retorn dels 3 especialistes al CAP de La Salut

Satisfacció a Llefià i La Salut pel retorn dels 3 especialistes al CAP de La Salut

Publicada: 11.02.2010Secció: Salut

Les entitats i les Associacions de veïns de Llefià i La Salut es mostren satisfets davant l'anunci de la Generalitat de retornar 3 especialistes al Centre d'Atenció Primària de la Salut. Tot i això, asseguren que és necessari el retorn de les 7 especialitats que hi havia l'any 2001 i que donaven servei a més de 65.000 persones d'aquests barris del sud de la ciutat. A més, consideren que és necessària la creació d'un servei d'urgències 24 hores per evitar la saturació de les urgències de l'Esperit Sant i l'Hospital Germans Tries i Pujol.

Tot i el compromís del govern català de retornar 3 especialistes, però, els veïns vigilaran de prop que es compleixin les dates.

Segons els càlculs de la Generalitat, la tornada d'aquestes 3 especialitats evitarà els desplaçaments d'unes 6.000 o 7.000 visites. La coordinadora de sanitat de Llefià i la Salut assegura que existeix una creixent degradació del sistema sanitari i de les condicions d'aquesta zona de Badalona.

En un termini d'un mes, les entitats i associacions dels barris de Llefià i la Salut tenen previst reunir-se per decidir la seva postura i les diferents accions que podran fer per continuar reivindicant una sanitat pública de qualitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat