Botó Contacta amb Badaweb

El coworking, una nova iniciativa per superar la crisi econòmica

Publicada: 11.02.2010Secció: Economia

En moments de crisi econòmica, són diverses les alternatives que les empreses busquen per tirar endavant. Una d'elles, que s'ha posat en marxa a Badalona aquest mes de febrer, és el coworking, una nova manera de compartir un espai de treball amb altres professionals de sectors empresarials diferents. El grup Torca, que actualment es troba al carrer Pompeu Fabra, al barri de Canyadó, ofereix espais que queden lliures, com sales, despatxos o una taula amb un ordinador, a canvi d'un lloguer d'entre 250 i 300 euros al mes.

Es tracta d'un grup immobiliari que vol superar la crisi buscant els seus propis recursos. Tot i que la facturació del Grup Torca s'ha reduït en un 40% durant el 2009 a causa dels projectes de construcció que s'han aturat, cobreixen despeses per poder tirar endavant. El coworking, que ja funciona a ciutats com Barcelona, pot ser una bona alternativa per aconseguir ingressos i optimitzar recursos. Des que van anunciar aquesta possibilitat, ja han rebut un allau de trucades, possibles clients que s'estan estudiant com a futurs contractes. L'empresa ofereix el seu espai de vuit del matí a vuit del vespre, però també es plantegen pactar les condicions.

La intenció del Grup Torca és treure la màxima rendibilitat de l'edifici i la infraestructura amb què compta ja que, de moment, i amb els temps que corren, no hi ha previsió de creixement empresarial.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat