Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • ICV-EUiA de Badalona fa una crida als ciutadans perquè se sumin a la campanya en contra de la jubilació als 67 anys

ICV-EUiA de Badalona fa una crida als ciutadans perquè se sumin a la campanya en contra de la jubilació als 67 anys

Publicada: 10.02.2010Secció: Política

El grup municipal d'Iniciativa Verds Esquerra Unida fa una crida als badalonins perquè se sumin a la campanya de protesta contra la proposta del govern de l'Estat d'allargar l'edat de jubilació als 67 anys. Segons els ecosocialistes, aquesta decisió suposa una retallada dels drets dels treballadors en un moment marcat per la crisi econòmica i l'augment del nombre d'aturats.

Els ecosocialistes repartiran informació als treballadors de la ciutat als accessos del transport públic per mobilitzar tots els badalonins contra aquesta proposta del govern central.

De fet, el proper 23 de febrer els sindicats han convocat una manifestació a Barcelona per mostrar el seu rebuig a endarrerir dos anys més l'edat de jubilació. Tot i que la negociació encara és oberta, des de la coalició ecosocialista encoratgen els sindicats representatius a Badalona, UGT i Comissions Obreres, a fer pressió per defensar els drets dels treballadors.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat