Botó Contacta amb Badaweb

EL PP de Badalona demana més vigilància a la zona sud de la ciutat

Publicada: 09.02.2010Secció: Seguretat

El Partit Popular de Badalona reclama al govern local que incrementi la vigilància policial a la zona sud de la ciutat després que en els darrers dies hagin aparegut 6 cotxes cremats. Segons el president popular, Xavier García Albiol, també s'han produït atracaments a botigues i l'assalt a un treballador municipal de la neteja. Per tot plegat, segons Albiol, barris com Sant Roc o Artigues s'han convertit en un polvorí.

El PP també ha proposat la instal·lació d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra per donar cobertura a la zona sud de la ciutat.

El Primer Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha confirmat que s'han incrementat els furts a la zona sud de la ciutat. Tot i així, el responsable de seguretat ciutadana creu que el PP magnifica incidents puntuals.

Falcó ha recordat que la seguretat ciutadana correspon sobretot als Mossos d'Esquadra i que, juntament amb la Guàrdia Urbana, ja es treballa en aquesta zona. Sobre la possibilitat d'instal·lar una oficina dels mossos d'esquadra a Sant Roc, el Primer Tinent d'Alcalde ha reconegut que li agradaria tenir més comissaries a la ciutat però que això depèn de la Generalitat i no de l'Ajuntament de Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat