Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Esports
        • Una seixantena de nens de Badalona participen en l'onzè campus poliesportiu que organitza l'Ajuntament

Una seixantena de nens de Badalona participen en l'onzè campus poliesportiu que organitza l'Ajuntament

Publicada: 02.07.2001Secció: Esports

Avui s’ha iniciat l’onzè campus poliesportiu que organitza l’Àrea d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Badalona. Aquesta activitat, en la qual hi participen seixanta-sis nens de la ciutat, pretén que cada dia d’aquest mes els nens practiquin diversos esports i coneguin les instal.lacions esportives municipals.Des d’avui tots els nens participants es trobaran a les nou del matí a la plaça dels Països Catalans, i es desplaçaran a la instal.lació esportiva que cada dia se’ls destini. A mig matí, se’ls traslladarà cap a la Piscina Municipal de Llefià, on cada dia faran natació recreativa.

Entre les activitats esportives que es practicaran hi ha l’escalada esportiva al rocòdrom de Bufalà, la tirolina al parc de Can Solei, el futbol americà, l’atletisme i el rugby a les pistes municipals d’Atletisme,i el bàdminton i l’aeròbic al poliesportiu de Bufalà. A més es faran excursions per la serralada de Marina.

La majoria de nens i nenes que participen en aquest campus poliesportiu tenen entre 11 i 13 anys, encara que n’hi ha entre els 9 i els 16.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat