Botó Contacta amb Badaweb

Comença el període de preinscripcions escolars

Publicada: 02.02.2010Secció: Educació

Avui dimarts, i fins el proper 16 de febrer s'obre el procès de preinscripcions i matriculacions als centres escolars de la ciutat. Enguany 2.600 infants badalonins podran iniciar P3 i 2.600 joves s'hauran de pre-inscriure per poder cursar el primer d'ESO. Des de la Regidoria d'Educació, de l'Ajuntament de Badalona, han recordat que els pares i mares hauran de triar, per prioritat, tres centres escolars. El regidor d'aquest àmbit, Josep Duran, ha explicat que tindran més punts aquells alumnes que visquin més aprop de l'escola escollida. Recordem, que durant l'any passat, van ser notícia dues famílies badalonines acusades de realitzar frau a les matriculacions escolars. El regidor d'educació ha advertit que totes les pre inscripcions es miraran en lupa i ha recomanat que les famílies evitin fer fraus.

Els pares que hagin de realitzar les pre-inscripcions es poden adreçar a les mateixes escoles de la ciutat o bé a l'Oficina Municipal d'Escolarització situada a l'edifici del Viver, de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i dimarts i dijous de dos quarts de cinc a set del vespre.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat