Botó Contacta amb Badaweb

Comença el judici contra l'home que va cremar la seva dona a Badalona

Publicada: 02.02.2010Secció: Successos

L'home jutjat a partir d'aquest dilluns a l'Audiència de Barcelona per cremar la seva dona en el seu pis de Badalona ha declarat que tot va ser un accident amb una ampolla de dissolvent durant una discussió. Segons l'acusat, Salvador Carrión, la dona volia fer-lo fora de casa quan es va vessar l'ampolla de dissolvent prop dels fogons encesos.

Els fets, recordem-ho, van passar l'any 2007 al domicili particular de la parella, al 1er 3a del número 189 del carrer Marquès de Mont-roig, al barri del Congrés. Segons diversos testimonis, el marit va discutir amb la dona i, presumptament, va tirar-li a sobre una ampolla de dissolvent i va calar-li foc. Després dels fets, l’agressor va fugir, però gràcies a la descripció facilitada per familiars i veïns de la parella va poder ser localitzat i detingut. La dona, de 58 anys, va morir 2 dies després d'arribar a l'hospital en no poder superar les cremades de segon i tercer grau que el seu marit li va provocar en un 86% del cos. La fiscalia reclama que Carrión sigui condemnat a 31 anys de presó i indemnitzi econòmicament els tres fills que tenia amb la víctima.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat