Botó Contacta amb Badaweb

EUiA de Badalona ha celebrat la 7ena Conferència de la formació local

Publicada: 01.02.2010Secció: Política

Esquerra Unida i Alternativa de Badalona ha celebrat aquest cap de setmana la setena Conferència de la formació local. Una trobada que ha comptat amb la presència del Coordinador General del partit, Jordi Miralles, i que ha servit per definir les línies directrius que seguirà la formació local de cara a les dues properes cites electorals, les autonòmiques i les municipals.

Durant la celebració d'aquesta setena Conferència, també s'han discutit algunes qüestions relacionades amb l'actualitat política local. La gestió del Fons Zapatero, la convivència als barris o el rebuig d'Esquerra a la situació de les obres del futur Canal del Port, han estat algunes de les més destacades. La més important, però, segons la coordinadora de la formació a Badalona, Asun García, ha estat la de treballar per potenciar la participació ciutadana.

Aquesta participació ciutadana serà important en els propers mesos quan es celebrin les eleccions al Parlament de Catalunya i també a l'Ajuntament de Badalona. Esquerra Unida i Alternativa ha aprofitat aquesta setena Conferència per definir la seva proposta electoral.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat