Botó Contacta amb Badaweb

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol visita l'Institut Barres i Ones

Publicada: 28.01.2010Secció: Educació

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, ha visitat Badalona aquesta setmana, concretament l'Institut Barres i Ones al barri de Llefià. La visita s'emmarca en el projecte educatiu que aquest centre realitza convidant diverses personalitats de l'esfera pública. Alumnes de batxillerat d'entre 16 i 17 anys han tingut la oportunitat de debatir i reflexionar amb Jordi Pujol sobre temes de l'actualitat política i també conèixer la transformació dels barris de Llefià i Sant Roc, que el molt honorable va viure en primera persona. El president del grup municipal de Convergència i Unió a la nostra ciutat, Ferran Falcó, també ha estat present a l'acte.

L'expresident Jordi Pujol ha contestat a les preguntes sorgides, com la polèmica de l'Ajuntament de Vic o els casos de corrupció a Santa Coloma, què en pensa sobre la independència de Catalunya, i quin ha de ser el paper de l'oposicó amb el govern central.

La visita de Jordi Pujol s'emmarca dins del projecte "Podem Saber, Sabrem" on el centre educatiu Barres i Ones convida diverses personalitats per oferir una conferència als alumnes.

Els propers protagonistes que visitaran el centre seran Juan Manuel Leqüe de la NASA, l'ex conseller d'Educació, Joan Manel del Pozo, i el portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat