Botó Contacta amb Badaweb

El proper dimarts comença el període de preinscripcions escolars

Publicada: 26.01.2010Secció: Educació

El proper dimarts, 2 de febrer, els pares i mares podran realitzar les pre-inscripcions escolars a les escoles de la ciutat. Enguany 2.600 infants badalonins podran iniciar P3 i 2.600 joves s'hauran de preinscriure per cursar el primer d'ESO. Recordem que a partir del proper curs, es canviarà les dates del curs escolar i els alumnes tindran una setmana de vacances al febrer.

Des de la regidoria d'educació de l'Ajuntament de Badalona han recordat que els pares hauran de triar, per prioritat, una sèrie de centres escolars. El regidor, Josep Duran, ha explicat que tindran més punts aquells alumnes que visquin més aprop del centre escolar escollit.

Recordem, que durant l'any passat, dues famílies badalonines van ser denunciades per realitzar frau a les matriculacions escolars. Duran ha estat contundent i ha advertit a les famílies sobre aquesta practica.

El curs que ve el nombre de dies de classe seran els mateixos, 176, però el calendari de festes i vacances es repartirà de forma diferent. Els pares i mares que haguin de realitzar les pre-inscripcions es poden adreçar a les escoles de la ciutat o bé a l'Oficina Municipal d'Escolarització situada a l'edifici del Viver, de dilluns a divendres de 9 a 2 i dimarts i dijous de dos quarts de cinc a set del vespre. A més des de l'Ajuntament de Badalona s'ha editat una guia informativa amb informació de cada centre escolar de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat