Botó Contacta amb Badaweb

Comença el període de preinscripcions escolars

Publicada: 25.01.2010Secció: Educació

Durant el mes de febrer, els pares i mares , hauran de fer les pre-inscripcions escolars i hauran de triar l'escola on els propers anys estudiaran els seus fills. De cara al proper curs, la façana marítima estrenarà un nou centre escolar al barri de la Mora i el barri de Llefià guanyarà un nou grup de P3. El regidor d'educació, Josep Duran, ha avançat que de cara al proper curs hi ha una previsió d'incorporar 200 nens i nenes a P3 i que tots tindran la seva plaça assegurada.

A partir del proper curs 2010-2011 quedarà modificat el mapa d'influències dels centres de primària i secundaria. El canvi més destacat s'ha realitzat a la zona sud de la façana marítima, en concret al barri de la Mora, on els nens i nenes no s'hauran de desplaçar fins a la zona del Centre de la ciutat per estudiar. La gran novetat, a la zona marítima de la ciutat, serà la construcció d'un nou centre al solar situat entre l'Avinguda Eduard Maristany i el carrer de la Mar Egea. De moment aquesta escola començarà les classes, el proper mes de setembre, amb moduls prefabricats.

L'altra novetat, del proper curs escolar, serà la incorporació d'un nou grup de P3 en una escola, encara per definir, del barri de Llefià.

Segons la regidoria d'educació, de l'Ajuntament de Badalona, les previsions de cara al proper curs apunten que hi haurà 200 nens i nenes que s'incorporaran a P3. Des del consistori s'ha volgut apuntar que tots aquests infants tindran una plaça assegurada.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat