Botó Contacta amb Badaweb

S'han iniciat les obres de la segona fase del carrer de Circumval·lació

Publicada: 12.01.2010Secció: Urbanisme

A finals d'aquest any, el carrer de Circumval·lació, que fa de frontera entre Badalona i Santa Coloma de Gramenet, serà una avinguda totalment renovada. Aquesta segona fase de remodelació afecta el tram comprès entre el carrer Júpiter a la Plaça de la Pau. En total, les obres permetran la renovació de més de 6.000 metres quadrats de via pública que tindrà una calçada de dos carrils amb dos sentits de circulació. Les voreres també s'eixamplaran i es construiran diverses franges de serveis. Segons el gerent del Consell Comarcal del Barcelonès Nord, Imanol Pujana, amb aquestes obres el carrer Circumval·lació deixarà de ser un vial frontissa, incòmode de gestionar pels dos municipis.

Des d'ahir i fins el mes de juny, s'ha tallat el trànsit des del carrer Júpiter fins a Orió. Les línies d'autobús B-15 i 801 hauran de passar pels carrers Atlàntida, Doctor Bassols, Londres i Joan Valera. Els cotxes s'hauran de desviar pel carrer de la Democràcia.

Des del mes de juny i fins a desembre, es tallarà el trànsit el tram comprès entre el carrer Urió i la Plaça de la Pau. Les obres compten amb un pressupost de més d'un milió i mig d'euros finançats pels ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i el Consell Comarcal del Barcelonès



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat