Botó Contacta amb Badaweb

L'Ajuntament de Badalona potencia l'IMPO en temps de crisi

Publicada: 12.01.2010Secció: Economia

En el passat 2009 s'han efectuat 123.000 consultes ciutadanes a l'Institut Municipal de la Promoció per la Ocupació; s'han impartit gairebé 400 plans d'ocupació, més de 1.400 persones han asistit a cursos de formació i unés 13.200 s'han beneficiat de programes integrals. A més, uns 440 usuaris han participat en cursos de formació empresarial i s'han fet 830 contractes. El consistori badaloní destaca la forta inversió en la oferta de serveis social per donar resposta a les conseqüències de la crisi econòmica que afecten a moltes families de Badalona.

Al voltant de 1000 persones han estat contractades amb el fons d'inversió local del pla Zapatero. S'ha treballat també de forma intensiva a tots els barris de la ciutat amb brigades que han centrat la feina en reparació i reformes de la vía pública. L'IMPO ha crescut a més en un 17% en els pressupostos municipals del 2009, dotant així de més eines per què els aturats tinguin a l'abast solucions a la crisi.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat