Botó Contacta amb Badaweb

Badalona destinarà 30.000 euros a la socialització de llibres de text

Publicada: 04.01.2010Secció: Educació

L'Ajuntament de Badalona destinarà una partida del pressupost ordinari del 2010 de 30.000 euros a la socialització de llibres de text. Aquesta subvenció s'afegeix a la que els centres de Badalona reben de la Generalitat per dur a terme aquest sistema de reutilització, alhora que permet reduir la quota de manteniment que paguen els pares dels alumnes.

Aquesta quantitat es repartirà entre 25 escoles de la ciutat amb l'objectiu de continuar amb la campanya de socialització que promou el consistori.

Des del 2006, la majoria de les escoles de la ciutat reutilitzen els llibres de text. La valoració d'aquest sistema des de la comunitat educativa és del tot positiva.

Per dur a terme la socialització de llibres l'Ajuntament ja destinava una petita partida per al material escolar. Amb aquests 30.000 euros, els pares de les 25 escoles de Badalona veuran reduïda la quota que han de pagar pels llibres de text dels seus fills.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat