Botó Contacta amb Badaweb

L'ajuntament de Badalona presenta les Dades Ambientals de l'any passat

Publicada: 24.12.2009Secció: Medi Ambient

Una dada destacada, d'aquest informe ambiental, es que durant l'any 2008 van disminuir lleugeranent la producció de residus sòlids respecte l'any 2007, tot i que encara ens trobem per sobre de la mitjana recomanable. La producció de residus de Badalona, però, està per sota dels valors de la resta de municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Pel que fa al percentatge de recollida selectiva ha disminuït en comparació a l'any 2007.

Una altra dada, que també es recull en aquest informe de Medi Ambient, fa referència a la mobilitat, en els darrers anys a Badalona. Els mitjans de transport públic més utilitzats pels badalonins són, en ordre d'importància, l'autobús, el metro, el tren i el tramvia.

Pel que fa a la qualitat de l'aire, ha millorat respecte anys anteriors , en part gràcies al Pla de Millora de Qualitat de l'Aire impulsat per la Generalitat de Catalunya. Tot i així, segons aquestes dades, caldria disminuir més els nivells de diòxid de nitrogen, partícules en suspensió i ozó. Referent al consum d'aigua, a Badalona, s'observa una tendència a la disminució en els darrers anys, arribant als nívells mínims de consum durant l''any 2008, sobretot durant els mesos de sequera.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat