Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • El Servei d'Urgències de l'HMB, acreditat per la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències

El Servei d'Urgències de l'HMB, acreditat per la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències

Publicada: 27.11.2009Secció: Salut

El Servei d'Urgències de l'Hospital Municipal de Badalona s'ha convertit en el primer servei d'urgències a Catalunya, i cinquè a l'Estat, acreditat per la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergencies. Amb aquesta acreditació és reconeix la qualitat d'aquest servei perquè va superar totes les avaluacions.

Fa uns mesos un equip d'avaluadors del sistema d'acreditació dels Serveis d'Urgències d'Hospitals de SEMES van visitar l'Hospital que gestiona Badalona Serveis Assistencials confirmant que el centre compleix amb els estàndars obligatoris que requereix l'acreditació. El servei va superar tots els nivells d'avaluació.

Des del centre hospitalari badaloní s'han mostrat molt satisfets amb aquesta acreditació perquè es com un premi per als professionals que hi treballin.

Aquesta acreditació que atorga la societat científica médica SEMES es va posar en marxa ara fa cinc anys i és totalment voluntària, fet que demostra l'aposta contínua de millora que dur a terme BSA i la intenció d'encoratjar a l'entorn a prendre mesures de millora.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat