Botó Contacta amb Badaweb

Fa un any que l'Isaac Albeniz deixava de fer batxillerat nocturn

Publicada: 27.11.2009Secció: Educació

En plena polèmica per la modificació del calendari escolar, ara fa un any que l'Institut Isaac Albeniz deixava d'impartir el batxillerat nocturn, una mesura que va disgustar la comunitat educativa de la ciutat. Aquest curs el de l'Eugeni d'ors serà l'últim en què s'hi pot estudiar la modalitat nocturna.

En declaracions al Ciutat Oberta, el Director General d'Educació Bàsica i Batxillerat del Departament d'Educació de la Generalitat, Jaume Graells, ha assegurat que el nocturn en ciutats com Badalona no es podia oferir de qualitat per una manca d'alumnes.

Els professors, però, no ho veuen de la mateixa manera. El director de l'Institut Eugeni D'ors, Vicenç Martí, lamenta aquesta decisió que ja esperaven i es pregunten què passarà amb els alumnes que els quedi alguna assignatura.

Al seu torn, els principals afectats, el més joves, creuen que és un disbarat. En especial en barris com el de Sant Roc en què els joves no tenen prou recursos i necessiten compaginar estudis i feina.

Precisament, Els Joves d'Esquerra Verda han organitzat un concert al Turó d'en Caritg aquest dissabte per reivindicar que no se suprimeixi el batxillerat nocturn a Badalona. A partir de les deu de la nit hi actuaran grups locals com Son Canalla, En Busqueda de Murfi i Pro XL. L'acte també comptarà amb la selecció musical del Dj Krea.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat