Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Economia
        • L'aplicació del Fons Estatal d'Inversió local ha potenciat a Badalona més llocs de treball que a d'altres municipis

L'aplicació del Fons Estatal d'Inversió local ha potenciat a Badalona més llocs de treball que a d'altres municipis

Publicada: 24.11.2009Secció: Economia

Generalment en l'adjudicació d'una obra a les constructores es prima que el preu d'aquesta sigui el més baix possible, tot i així a la nostra ciutat el criteri que ha pres més força és la contractació de treballadors per sobre de la mitjana necessària.

A Badalona s'han contractat unes mil persones en aplicació del Fons Estatal d'Inversió Local, conegut com a Pla Zapatero. Des del consistori s'ha valorat molt positivament aquesta inversió per a la reactivació de l'economia a través de la contractació de llocs de treball al sector de la construcció. A Badalona s'han invertit en un any un total de 38 milions d'euros, que és gairebé l'equivalent al programa d'inversions de l'Ajuntament per al període 2008-2011.

El pla Zapatero ha permès fer reformes a totes les escoles públiques de la ciutat, a més de millorar i remodelar diversos equipaments. La partida del FEIL prevista per l'any vinent repartirà 5 mil milions d'euros dels quals Badalona rebrà 23 milions. En aquesta ocasió es farà una aposta per la creació de llocs de treball que generin ocupació a llarg termini, unes obres d'una durada més llarga però que produiran llocs de treball estables en el futur.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat