Botó Contacta amb Badaweb

A Badalona ha augmentat la recaptació de l'Impost d'Activitats Econòmiques

Publicada: 24.11.2009Secció: Economia

A Badalona la crisi no ha provocat conseqüències importants, en termes econòmics, a banda dels problemes habituals que suposa. Així ho demostra l'augment de recaptació de l'Impost d'Activitats Econòmica del 2009 respecte al 2008, sense haver pujat l'impost. Això vol dir que tot i què algunes activitats econòmiques han tancat n'hi ha d'altres que han obert compensant la situació.

Badalona és una ciutat fonamentalment de serveis. Les dades de gener del 2009 apunten que el 70% de les persones assalariades de la nostra ciutat treballen en aquest sector. Dins dels serveis els subsectors més importants són el comerç minorista i les reparacions. Tenir una economia basada en el sector terciari evita els problemes de deslocalització, i el tancament d'empreses amb expedients de regulació. És per això que no s'han produït greus daltabaixos socials a la ciutat, i la crisis s'ha desenvolupat amb tranquil·litat sense desembocar situacions greus.

Segons el director de l'àrea d'hisenda, Badalona compta amb unes bases sòlides per a un creixement econòmic quan es donin les condicions per a poder-lo desenvolupar. Malgrat la crisi els mitjans perquè això sigui possible en un futur estan establerts.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat