Botó Contacta amb Badaweb

Detinguts els integrants d'una xarxa que es dedicava a falsificar documents

Publicada: 18.11.2009Secció: Successos

Una operació conjunta entre el Cos Nacional de Policia i els Mossos d'Esquadra ha portat a la detenció de diverses persones a sis localitats de Catalunya, entre elles Badalona, acusades de formar part d'una xarxa dedicada a la falsificació de documents d'immigrants i de frau.

L'operació, sobre la qual hi ha secret de sumari, s'ha desenvolupat a les poblacions de Mollet del Vallès, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i a Vilanova i la Geltrú, a les comarques de Barcelona, així com a Segur de Calafell i Cunit, a Tarragona. En concret, s'haurien registrat una quinzena de pisos i locals d'aquests municipis, d'on els investigadors haurien decomissat documents i aparells electrònics, com ordinadors o impressores. Segons ha difós l'agència de notícies EFE, el frau estaria relacionat amb la falsificació de documents d'immigrants extracomunitaris per fer-los passar per ciutadans de la Unió Europea. Pel que sembla, els membres de la banda es dedicaven, principalment, a la falsificació de passaports de ciutadans brasilers, que pagaven importants quantitats de diners per aconseguir falsa documentació com a ciutadans portuguesos, obtenint d'aquesta manera tots els avantatges per residir i treballar en la Unió Europea. Un jutjat del Vendrell va iniciar la investigació fa mig any i ahir a la matinada va donar l'ordre perquè es produís la intervenció policial.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat