Botó Contacta amb Badaweb

Detingut un pressumpte integrant d'un grup que robava bars a Llefià

Publicada: 17.11.2009Secció: Seguretat

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut un pressumpte integrant d'un grup que es dedica a robar bars a la zona de Llefià. La detenció d'aquest individu va acabar amb un agent ferit i un vehicle policial accidentat. La matinada de dissabte a diumenge, una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar prop de la Ronda de Sant Antoni de Llefià una persona sospitosa d'estar donant l'aigua, és a dir d'avisar si observa presència policial, mentre un parell de persones més manipulaven la persiana d'un bar d'aquest carrer.

En ser descoberts els pressumptes lladres van pujar a un vehicle i van envestir el cotxe polícial de forma premeditada. El vehicle de la Guàrdia Urbana va quedar inutilitzable. Els agents van perseguir un dels pressumptes lladres que va fugir a peu i van aconseguir detenir-lo. Darrerament havien augmentat els robatoris en horari nocturn al barri de Llefià, motiu pel qual la Guàrdia Urbana va rebre moltes queixes de diversos comerciants de la zona. L'actuació d'aquest cap de setmana la Ronda Sant Antoni coincideix amb la forma de procedir dels pressumptes lladres en d'altres robatoris que s'han produït al barri.

Al detingut de 25 anys i veí de Barcelona, se l'acusa de ser el pressumpte autor d'un furt amb força en un establiment, d'un robatori de vehicle i d'un delicte de danys i atemptat contra l'autoritat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat