Botó Contacta amb Badaweb

L'Ajuntament de Badalona aprova el pla d'acció del desenvolupament del Pacte d'Alcaldes

Publicada: 06.11.2009Secció: Medi Ambient

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Badalona ha aprovat el pla d'acció del desenvolupament del Pacte d'Alcaldes. Es tracta d'una mesura impulsada per la mateixa Comissió Europea que insta als ajuntaments de tota la Unió a reduir en un 20% les emissions de cO2 als municipis.

Des de l'any 2005 el consistori forma part d'aquest pacte d'alcaldes. D'ençà aquests anys, s'han impulsat una sèrie de mesures com la instal·lació de semàfors Led, la instal·lació paulatina de plaques solars als edificis públics i la promoció del transport públic.

El pla d'acció contempla també la instal·lació d'un nou enllumenat públic més eficient i que consumeixi menys, promoure un canvi de calderes i l'increment de fonts renovables en parcs públics i edificis municipals. L'altra punt fort pel pacte d'alcaldes culminarà amb licitació de la nova concessionària de recollida d'escombraries, amb la qual es facilitarà la seperació de la brossa orgànica.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat