Botó Contacta amb Badaweb

Comença l'esporga de l'arbrat a Badalona

Publicada: 28.10.2009Secció: Medi Ambient

La campanya, que s'ha iniciat amb el retall dels xipresos, s'allargarà fins al mes de juliol de l'any vinent amb què es treballarà en més de 14.000 exemplars. La novetat d'enguany és l'esporga de les palmeres que s'iniciarà al mes de novembre, enlloc de fer-ho a l'estiu com fins ara. El motiu és evitar la ploriferació de la plaga de l'escarabat morrut.

Els xipresos, amb un temps de treball de quinze dies, i les troanes, amb un mes i mig de durada, seran els primers exemplars que s'esporgaran. Des de l'Ajuntament de Badalona destaquen el desplegament de maquinària i personal destinat a aquestes tasques. A més, la Regidora de Medi Ambient, Mercè Rius, ha demanat la col·laboració ciutadana a l'hora de la retirada dels vehicles per facilitar la feina. A diferència d'altres anys, si se'ns emporta el cotxe la grua, caldrà pagar per retirar el cotxe del dipòsit, però no s'imposarà cap multa.

Durant aquest mes també es començaran a esporgar arbres com les moreres o els plataners. Durant l'hivern també es realitzaran tasques d'esporga a les palmeres, uns treballs que sempre es feien a l'estiu. L'objectiu és evitar la proliferació de la plaga de l'escarabat morrut.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat