Botó Contacta amb Badaweb

Inaugurada la nova escola bressol, Uni Dori, al barri de Montigalà

Publicada: 26.10.2009Secció: Educació

Badalona compta amb una nova escola bressol anomenada Uni Dori, ubicada al barri de Montigalà. Durant el matí de dissabte els més petits acompanyats de les seves famílies han visitat les instal·lacions en l'acte d'inauguració. El nou centre educatiu disposa de 107 plaçes i té una superfície de 1.300 metres quadrats.

La jornada de portes obertes s'ha convetit en una festa on els més petits han conegut les seves mestres i companys de classe. Un animador infantil, diversos jocs i zones d'esbarjo al pati de la nova escola han divertit als futurs alumnes del centre. L'acte, a més, ha comptat amb la visita de l'alcalde de Badalona, Jordi Serra.

L'escola bressol Uni Dori, juntament amb les tres ja existents a la ciutat, forma part del projecte de construcció de la xarxa d'escoles bressol de Badalona que està en període d'expansió. A més, ja té prevista la posada en marxa d'una nova llar d'infants al barri de Bufalà per al proper curs.

Recordem que l'escola bressol Uni Dori és el primer dels centres educatius que anirà configurant l'illa d'equipaments dels districte vuit de la ciutat. Més endavant s'hi sumarà un centre escolar d'educació infantil i primària i un nou edifici de secundària a on es traslladarà l'actual institut Ventura Gassol.

Les classes de la llar d'infants Uni Dori s'iniciaran el proper dilluns 2 de novembre. Un equip docent de 14 educadores seran les encarregades de vetllar pel bon seguiment dels alumnes que començen la seva etapa escolar amb molta il·lusió, i en un espai immillorable, i és que les instal·lacions del centre educatiu s'integren amb l'entorn apostant per la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.

7 aules es converteixen en l'escenari que cada dia trepitjaran els més menuts de la ciutat. Des dels nadons i fins als nens i nenes de 3 anys, aquests nous alumnes gaudiran d'unes àmplies instal·lacions.

El centre educatiu disposa de 107 places i té una superfície de 1300 metres quadrats. L'espai està organitzat en diferents cubs, tots units per un espai comú. L'equipament està molt integrat amb l'entorn, ja que vetlla per la sostenibilitat i està planificat per acollir nous centres educatius a curt termini.

La nova escola bressol Uni Dori ubicada a la plaça Manuel Moreno Mauricio al barri de Montigalà ha tingut molt bona acollida per les families. Destaquen que era una necessitat per aquesta zona de la ciutat.

La llar d'infants Uni Dori, de la mateixa manera que les tres ja existents a la ciutat, aposta, a banda de la seva funció educadora, per una funció social amb l'objectiu de conciliar la vida familiar i laboral. El model d'escola que s'ofereix és obert i participatiu i les educadores col·laboren estretament amb els pares en tot el procés d'aprenentatge i desenvolupament dels infants, un sistema educatiu on els més menuts són els protagonistes.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat